Volt, aplicația pentru transferuri de bani de care nu știai

Volt este aplicația de mobile banking pe care o poți folosi ca alternativă la transferurile bancare online. Mai exact, Volt este o aplicație non-bancară, așa cum este și Revolut, dar prin intermediul căreia poți face transferuri online de bani chiar și între diferite bănci, puteți transfera instantaneu fonduri dintr-un cont în altul, online.

Sursa: volt.ro

Diferența dintre Volt și Revolut este că în timp ce Revolut îți atribuie un IBAN din care poți face transferuri sau plăți, Volt folosește IBAN-ul sau IBAN-urile pe care deja le ai, indiferent de banca de care aparțin. Cu Volt poți trimite și primi bani oriunde în România folosind numărul de telefon, fără a crea un alt cont bancar.

În Volt poți adăuga atât carduri MasterCard, cât și Visa, iar transferurile efectuate prin această aplicație sunt în general instant – în anumite circumstanțe speciale însă, transferurile prin anumite carduri (inclusiv cardurile de credit) pot avea întârzieri de maxim 48 de ore.

Mai mult decât atât, cu Volt poți trimite sau primi bani în orice moment, fie că este noaptea târziu sau în weekend, de sărbători legale sau în afara programului de lucru al băncilor.

Cum funcționează Volt?

  1. Selectezi opțiunea Transferă din pagina Home a meniului sau folosești gesturile.
  2. Selectezi contactul din agendă, chiar dacă are sau nu aplicația Volt instalată pe telefon. Odată inițiată, operațiunea va rămâne în așteptare până când cealaltă persoană își va instala Volt, iar atunci se va finaliza.
  3. Introduci suma dorită pentru transfer și trimiți.

Beneficiile aplicației de transfer instant de bani Volt

  • Cel mai ieftin serviciu de transfer de bani din țară
  • Transferuri instante între carduri, indiferent de banca emițătoare
  • Poți folosi orice card deja existent în aplicația Volt
  • Activarea serviciului se face imediat
  • Folosești doar banii pe care deja îi ai în conturile tale
  • Poți transfera sau primi sume începând cu 1 RON
  • Ai nevoie doar de telefonul mobil

Ce trebuie să mai știi despre Volt – aplicația pentru transfer de bani instant

Volt este aplicația prin care poți efectua transferuri de bani instant, din orice cont bancar în orice alt cont bancar, dar doar în România. Mai mult decât atât, dacă îți inviți prietenii să își instaleze Volt, poți comunica cu ei direct în chat-ul aplicației. În plus, Volt promite o funcționalitate care să permită împărțirea notei de plată direct în aplicație.

Transferurile de bani se realizează în siguranță prin Volt deoarece aplicația colaborează cu parteneri dedicați pentru asigurarea securității cibernetice.