Influențează Black Friday piața de capital?

În 2008, Mark Hulbert, analist Market Watch, a analizat performanța bursei după Black Friday pentru a vedea dacă cea mai mare campanie de reduceri din an are vreun impact asupra prețului acțiunilor. Descoperă în articol concluziile analizei.

Cum să-ți ții banii din cont în siguranță

Opțiunile de plată electronică s-au diversificat atât de mult în ultimii ani, încât rareori mai plătim cu bani cash. Însă rapiditatea și ușurința cu care putem face plăți electronice au făcut persoanele mai puțin atente vulnerabile în fața infracțiunilor. Află din articol cum să-ți ții banii din cont în siguranță.

10 sfaturi pentru a-ți reduce factura la curent electric în această iarnă

Inflația a determinat creșterea constantă a prețurilor din România, atât la produse, cât și la servicii. Din fericire, există modalități prin care putem reduce aceste cheltuieli, și vom începe cu factura la curent electric. Descoperă în articol 10 sfaturi pentru a-ți reduce factura la curent electric în această iarnă.

Ce înseamnă recesiunea?

Află din articol ce înseamnă recesiune, care sunt factorii declanșatori și care sunt cele mai eficiente metode de a te proteja și naviga această perioadă economică dificilă.

Amânarea ratelor la bancă în 2022

Coaliția de guvernare a anunțat lansarea unui nou pachet de măsuri sociale și economice, printre care se regăsește și amânarea ratelor la bancă în 2022. Află din articol cum poți amâna plata ratelor și pentru cât timp.