Jocurile PC – o metodă inovatoare de a-ți crește veniturile

Internetul de mare viteză, dispozitivele performante și atracția către jocuri a populației mondiale sunt doar cei mai notabili factori care au dus la o adevărată economie a jocurilor online. Încă de la clasicele jocuri Arcade, tinerii din fiecare generație au fost fascinați de jocuri.

Astfel, companiile producătoare s-au adaptat acestei cerințe a consumatorilor și au oferit povești palpitante, cu grafică din ce în ce mai detaliată și calitativă și posibilitatea de a-ți antrena mintea și îndemânarea.

Descoperă universul jocurilor pe calculator

Era internetului a deschis ușa unei cu totul alte lumi în ceea ce privește jocurile online. Jucătorii au avut posibilitatea de a se conecta, forma alianțe sau concura cu alți jucători din cu totul alte părți ale lumii, oricând și oriunde. Iar tehnologia a ținut pasul cu cerințele lor tot mai ridicate și a oferit experiențe din ce în ce mai reale.

Ce-i drept, cu greu poți înlocui experiența pe care o oferă un joc online, iar cei care s-au jucat cel puțin o dată în viață pot confirma acest lucru. Fie că este vorba de jocuri RPG (role playing game), de strategie, shootere, jocuri auto sau simulatoare, distracția este garantată.

Metode de monetizare a jocurilor PC

Dar știai că unele jocuri online îți oferă posibilitatea de a te distra și de a-ți crește veniturile, în același timp? Ei bine, există jucători care fac deja acest lucru și obțin un venit comparabil cu cel oferit de o multinațională, pentru un program full time.

Cu toate acestea, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, banii din jocurile online nu se câștigă atât de ușor. Ai nevoie de experiență în jocul respectiv, ceea ce se cumulează de-a lungul multelor ore petrecute în fața calculatorului, dar și de o strategie.

Există mai multe metode prin care poti să faci bani din jocuri PC. Spre exemplu, poți construi caractere și apoi le poți vinde celor care nu au timp sau chef să petreacă multe ore pentru acest lucru. Poți tranzacționa diverse item-uri din joc, precum arme sau accesorii, sau poți juca jocuri care au propria economie, iar ceea ce câștigi prin acțiunile din joc poți transforma în bani reali.

Hai să vedem cele mai interactive și populare moduri de a face bani din jocuri online!

Construiești caractere în WoW sau în Eve Online și câștigi bani

World of Warcraft este unul dintre cele mai populare jocuri RPG online. Acesta are un imens univers fantastic în care cele 2 alianțe se confruntă pentru putere. WoW se joacă de obicei în echipă, iar fiecare jucător poate avea cel puțin un caracter. Un caracter nou pornește de la cel mai mic nivel, ceea ce înseamnă că va trebui să capete skill-uri și să obțină item-uri (spre exemplu arme) pentru a putea fi eficient în bătălii.

Acest lucru necesită multe ore petrecute în fața calculatorului, iar nu toți jucătorii sunt dispuși să îl ofere. De aceea, îți poți oferi timpul pentru a te ocupa de un asemenea caracter și apoi să-l oferi unui alt jucător.

Lucrurile stau asemănător și în Eve Online. Acest joc aduce în scenă un alt univers, care de data acesta duce acțiunea în spațiu. În 200 de ani în viitor, omenirea reușește să călătorească în cele mai îndepărtate locuri ale universului nostru, să adune resurse, se formează alianțe și să participe în bătălii spațiale.

Fiecare jucător are propriul caracter, care se dezvoltă prin petrecerea unui timp îndelungat în joc, prin participarea la bătălii, prin atacarea altor jucători etc. Iar principiul celor care nu doresc să treacă prin tot acest proces este același ca la WoW. Îți poți folosi skill-urile pentru a crește caractere pentru alți jucători.

Tranzacționezi item-uri în Diablo III pentru venituri suplimentare

În Diablo III, acțiunea prinde un contur mai sumbru. În acest joc online RPG joci în principal singur și te confrunți cu forțele răului pentru a salva omenirea, așa cum sugerează și numele. Caracterul îl alegi de la început, apoi trebuie să finalizezi diverse quest-uri pentru a câștiga experiență și item-uri.

La fel ca în cazul jocurilor menționate anterior, experiența și item-urile necesită timp și dedicare, care se traduc prin multe ore în joc. Totuși, în Diablo III nu poți oferi caracterul tău altui jucător, dar poți oferi item-uri, unele chiar foarte rare. Poți face acest lucru jucându-te sau pur și simplu prin tranzacții: achiziționezi item-uri și le oferi altor jucători.

Economia din Second Life îți aduce bani reali din jocuri PC

Second Life este, în cuvinte puține, o simulare a realității. Jucătorul își creează un avatar și apoi explorează universul jocului. Aici sunt posibile toate acțiunile din viața reală, precum socializarea, construirea, cumpărarea și trazacționarea proprietăților virtuale. Acest joc online are chiar și propria monedă, numită dolar Linden, care permite schimbul cu valute reale.

În ceea ce privește creșterea veniturilor din jocurile online, Second Life oferă o alternativă mult mai simplă. Pur și simplu joci acest joc și orice bani virtuali obții îi poți schimba cu bani reali.

În zilele noastre, jocurile PC online sunt o metodă inovatoare de a-ți crește veniturile. Cu toate acestea, trebuie să știi că această acțiune îți va solicita timp și skill-uri, pe care poate trebuie să le îmbunătățești. Totuși, dacă ești pasionat de jocuri PC, vei reuși să obții un venit din lucrul pe care îl place să îl faci: să te joci!