10 idei de afaceri profitabile cu 1.000 de euro

Sursa: pexels.com

Vrei să îți deschizi o afacere? Ei bine, poți face acest lucru cu doar 1.000 de euro! Poate părea greu de crezut, dar sunt o mulțime de afaceri pe care le poți începe cu o investiție ințială de doar 1.000 de euro, echivalentul a aproape 5.000 de lei.

Poți lansa o afacere profitabilă cu 1.000 de euro și o poți face chiar acum, fără să mai ai problema lipsei fondurilor. Iar dacă nu dispui de această sumă pentru a o investi, poți apela la un credit bancar – aproape oricine poate împrumuta această sumă mică, iar costurile creditului vor fi și ele semnificativ de reduse.

10 idei de afaceri profitabile cu 1.000 de euro

1. Foto / video cu drona

Punem pariu că ai văzut deja filmulețe realizate cu drona pe canalele de social media. Dacă te-au atras și ești curios să încerci și tu, atunci poți începe prin a închiria un astfel de echipament pentru a realiza primele tale fotografii și filmări aeriene.

2. Fotolii beanbag

La fel de populare ca întotdeauna, fotoliile de puf sunt la mare căutare datorită faptului că sunt extrem de confortabile. O idee de afacere pe care o poți începe cu 1.000 de euro, crearea de fotolii puf poate fi și un mod inedit de a-ți pune la treabă creativitatea.

3. Microfermă de păsări

Nu are importanță cu ce păsări alegi să începi microferma, deoarece costurile inițiale sunt aproximativ la fel de mici. Vei avea nevoie de un incubator, de rastele pentru ouă și de cuști, dar această afacere își va dovedi rapid profitabilitatea, fie că vei alege să vinzi ouăle, carnea de pasăre sau ambele.

4. Asistent virtual

Un asistent virtual este cineva care preia din sarcinile unui angajat sau ale unei echipe și lucrează 100% online. Poate părea că un asistent virtual este tot un angajat, dar de fapt acesta este un colaborator, care își decide singur programul.

5. Echipă de animatori pentru petreceri

Părinții știu că o echipă de animatori pentru petreceri poate avea un cost ridicat, dar cu toate astea nu vei duce lipsă de clientelă. În plus, nu doar petrecerile pentru copii au nevoie de o echipă de animatori, ci și petrecerile de companii, botezurile și așa mai departe.

6. Jucării handmade

Părinții de astăzi se orientează din ce în ce mai mult către jucării sustenabile și educaționale, cum ar fi cele Montessori, astfel că cererea de jucării handmade din materiale naturale este din ce în ce mai mare. Dacă ai un talent creativ, aceasta este încă o idee de afacere profitabilă cu 1.000 de euro.

7. Tonetă de copiere chei

In orașele mici există o cerere neacoperită de ofertă în ceea ce privește serviciile de copiere chei. Așa că dacă locuiești într-un oraș mic, ori plănuiești să te muți într-unul, îți poți închiria echipamentul necesar și deschide o tonetă de copiere chei.

8. Narghilele spre închiriere

Poți achiziționa narghilele din cele mai colorate și cu cele mai exotice forme și le poți oferi spre închiriere în cadrul petrecerilor. Cu siguranță un element inedit, poți merge chiar tu la petrecere și oferi un număr acrobatic cu aceste narghilele.

9. Curierat pe bicicletă

Da, încă este nevoie de curieri pe bicicletă, fie că vorbim despre aplicațiile de livrat mâncare sau alte aplicații care oferă servii de livrare. Iar în special în orașele mari, deplasările cu bicicleta vor fi mult mai rapide și mai facile decât cu alte mijloace de transport. Unde mai pui că faci și sport!

10. Plante pentru industria cosmetică

Pentru a cultiva plante folosite în industria cosmetică nu ai nevoie de o investiție inițială mare. Fie că vorbim despre lavandă, mușețel, gălbenele sau trandafiri, îți poți deschide o afacere profitabilă cu 1.000 de euro în această industrie.