Curs valutar UniCredit

Pe aceasta pagina gasiti cursul valutar valabil astazi la UniCredit Bank.
Cursul de cumparare reprezinta cursul la care banca cumpara valuta. Cursul de vanzare reprezinta cursul la care banca vinde valuta.
  Valuta Cumparare Vanzare
  EUR - Euro 5.0000 5.1200
  USD - Dolar American 4.2083 4.3800
  GBP - Lira Sterlina 5.7547 5.9896
  CHF - Franc Elvetian 5.3084 5.5250

* Banca poate modifica cursul valutar imediat după ce acesta a fost preluat de catre noi. Înainte de a încheia o tranzacție de schimb valutar va rugam să verificați cursurile pe site-ul oficial (link curs valutar) sau la o sucursala a bancii.

Informatii despre UniCredit

Logo UniCredit

UniCredit Bank Romania este parte a Grupului UniCredit. Grupul raspunde unei game variate de nevoi a clientilor sai printr-o retea de parteneri specializati: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker, Amundi Asset Management. Istoricul incepe din 1991, cand a fost infiintata Banca Ion Țiriac, care ulterior a devenit UniCredit Țiriac Bank.


CEO: Catalin Rasvan Radu


https://www.linkedin.com/in/rasvan-radu-82b28719


Cod SWIFT: BACXROBU

Sediu central:
Bd. Expozitiei Nr.1F, Sector 1, Bucuresti

Contact:

021 200 2020 (apel tarif normal in reteaua fixa Telekom Romania)
*2020 (apel tarif normal in retelele mobile Telekom Romania, Orange, RCS&RDS, Vodafone).

https://www.unicredit.ro/ro/institutional/Diverse/Contact.html



-


Mai multe resurse despre UniCredit Bank:

https://www.unicredit.ro/ro/institutional.html

https://ro.wikipedia.org/wiki/UniCredit_Bank_Rom%C3%A2nia

Pe scurt
  • Sondaj UBS: Independența Fed și statul de drept din SUA, sub semnul întrebării pentru bancherii băncilor centrale

    Aproape două treimi dintre administratorii de rezerve valutare la nivel global se tem că independența Rezervei Federale a SUA este în pericol, iar aproape jumătate consideră că statul de drept din Statele Unite s-ar putea deteriora într-atât încât să le influențeze semnificativ alocările de active, arată un sondaj publicat de UBS Asset Management, citat de Reuters.

  • Wall Street: prudență față de acțiunile europene, efect al riscurilor tarifare

    Bursele europene au avut un început de an spectaculos în 2025, indicele Stoxx Europe 600 înregistrând o creștere de aproximativ 7% de la începutul anului. Mulți investitori s-au orientat către Europa, văzând-o ca pe un refugiu față de incertitudinile politice și evaluările ridicate ale pieței americane. Însă analiștii avertizează că această creștere s-ar putea sprijini pe o ipoteză fragilă: ideea că actualul conflict comercial global este temporar și nu va avea efecte economice de durată, transmite CNBC.