Curs valutar Credit Europe

Pe aceasta pagina gasiti cursul valutar valabil astazi la Credit Europe Bank (România).
Cursul de cumparare reprezinta cursul la care banca cumpara valuta. Cursul de vanzare reprezinta cursul la care banca vinde valuta.
  Valuta Cumparare Vanzare
  EUR - Euro 4.9800 5.1300
  USD - Dolar American 4.2200 4.3700
  GBP - Lira Sterlina 5.7800 5.9600
  CHF - Franc Elvetian 5.3600 5.4800

* Banca poate modifica cursul valutar imediat după ce acesta a fost preluat de catre noi. Înainte de a încheia o tranzacție de schimb valutar va rugam să verificați cursurile pe site-ul oficial (link curs valutar) sau la o sucursala a bancii.

Informatii despre Credit Europe

Logo Credit Europe

Credit Europe Bank, parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV, a fost infiintata in 1993 sub numele Banca de Credit Industrial şi Comercial. In prezent numara 47 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, peste 100 de ATM-uri, peste 9000 de POS-uri. A introdus pe piata romaneasca un instrument de plată în rate cu zero dobândă, CardAvantaj.


CEO: Enver Murat Basbay


https://www.crediteuropebank.com/the-bank/corporate-governance/managing-board/managing-board-cvs.html


Cod SWIFT: FNNBROBU

Sediu central:
Plaza România, Bdul. Timisoara 26z, Sectorul 6, București

Contact:

0750.000.000

https://www.crediteurope.ro/Contact



https://www.facebook.com/CardAvantaj/


Mai multe resurse despre Credit Europe Bank (România):

https://www.crediteurope.ro/Despre-noi

https://ro.wikipedia.org/wiki/Credit_Europe_Bank_Rom%C3%A2nia

Pe scurt
  • Wall Street: prudență față de acțiunile europene, efect al riscurilor tarifare

    Bursele europene au avut un început de an spectaculos în 2025, indicele Stoxx Europe 600 înregistrând o creștere de aproximativ 7% de la începutul anului. Mulți investitori s-au orientat către Europa, văzând-o ca pe un refugiu față de incertitudinile politice și evaluările ridicate ale pieței americane. Însă analiștii avertizează că această creștere s-ar putea sprijini pe o ipoteză fragilă: ideea că actualul conflict comercial global este temporar și nu va avea efecte economice de durată, transmite CNBC.

  • ULTIMA ORĂ Băncile mici sunt iertate de dublarea impozitului suplimentar - vor plăti în continuare 2% din cifra de afaceri

    Băncile care dețin o cotă de piață mai mică de 0,2% din totalul activelor nete ale sectorului bancar din România vor plăti în continuare un impozit suplimentar de 2%, potrivit formei adoptate de către Guvern a proiectului de lege cu măsuri de ajustare bugetară. Pentru restul instituțiilor de credit, cota de impozit suplimentar este prevăzută să crească la 4% începând cu 1 iulie 2025.