Curs valutar ProCredit Bank

Pe aceasta pagina gasiti cursul valutar valabil astazi la ProCredit Bank.
Cursul de cumparare reprezinta cursul la care banca cumpara valuta. Cursul de vanzare reprezinta cursul la care banca vinde valuta.
  Valuta Cumparare Vanzare
  EUR - Euro 4.8980 5.0520
  USD - Dolar American 4.5610 4.7490

* Banca poate modifica cursul valutar imediat după ce acesta a fost preluat de catre noi. Înainte de a încheia o tranzacție de schimb valutar va rugam să verificați cursurile pe site-ul oficial (link curs valutar) sau la o sucursala a bancii.

Informatii despre ProCredit Bank

Logo ProCredit Bank

ProCredit Bank a intrat pe piața din România în anul 2002 și reprezintă rezultatul unui parteneriat între mai multe instituții financiare, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC) - și Commerzbank. ProCredit Bank România (fostă Miro Bank) și-a început activitatea ca bancă de finanțare pentru microintreprinderi, in prezent este orientata spre servicii bancare pentru intreprinderi mici si mijlocii, dar si pentru persoane fizice.


CEO: Mariana Dimitrova Petkova



Cod SWIFT: MIROROBU

Sediu central:
Strada Buzesti, nr. 62 - 64, sector 1

Contact:

Tel: 0372-100.200 / 021-201.55.55
Caruri: 021-201.60.51

https://www.procreditbank.ro/ro/contacte/contact-center



https://www.facebook.com/procreditbankromania/


Mai multe resurse despre ProCredit Bank:

https://www.procreditbank.ro/ro/despre-noi/misiune

https://ro.wikipedia.org/wiki/ProCredit_Bank_Rom%C3%A2nia

Pe scurt
  • Bolt se împrumută la 8 bănci cu 220 milioane euro, pregătind listarea la bursă

    Compania estonă de transport Bolt a obținut o linie de credit în valoare totală de 220 de milioane de euro, de la 8 bănci din Europa și SUA, pentru a-și pregăti mai departe listarea pe bursă, pentru capital suplimentar.

  • Cum a ajuns CEC Bank a treia bancă după active, peste BRD, Raiffeisen și ING: cumpărări record de titluri de stat

    Banca de stat CEC Bank a ajuns a treia cea mai mare bancă după dimensiunea bilanțului din România, după ce a depășit surprinzător BRD Société Générale, dar și Raiffeisen Bank și ING Bank. Secretul saltului spectaculos de anul trecut? CEC a primit depozite peste așteptări de la clienții mari pe care le-a plasat într-un volum record de titluri de stat, care au ajuns să fie cât creditele.