Ştiri financiare

17 octombrie
Cotațiile petrolului au coborât la cel mai redus nivel din luna decembrie
Cotațiile petrolului au scăzut marți pentru a doua ședință consecutiv, atingând cel mai redus nivel înregistrat de la jumătatea lunii decembrie, în contextul în care euforia declanșată de acordul de diminuare a producției al Organizației Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) a trecut, iar investitorii așteaptă publicarea datelor care să demonstreze angajamentul cartelului față de această înțelegere. citeste stirea »
Tranzacții speciale pe piața deal de la BVB de aproape 16 milioane lei
Într-o zi cu oscilații foarte mici la nivelul indicilor, piața de acțiuni de la Bursa de Valori București a fost debalansată către piața deal, unde au fost efectuate tranzacții speciale de 15,72 milioane lei. citeste stirea »
EXCLUSIV Un fost lider al asigurărilor a luat o decizie surprinzătoare. Cum va reacționa restul pieței
Asirom își anunță partenerii că va majora comisioanele RCA, într-o perioadă în care nimeni nu se aștepta. În stilul caracteristic, anunțul a venit cu doar câteva zile înainte de aplicarea efectivă a măsurii, unii dintre brokeri fiind notificați duminică. În august 2016, Asirom a fost prima care a scăzut comisioanele, fiind urmată de toți ceilalți asigurători RCA. Un fenomen în oglindă nu este exclus nici de această dată, consideră șeful patronatului brokerilor. citeste stirea »
Plătește un milion de euro, nu îl vei mai vedea vreodată! Asigurarea care te ferește de cel mai mare coșmar al timpurilor noastre
citeste stirea »
Romexpo se împrumută la bancă cu peste 12 milioane euro, cu ipotecă pe pavilioane și contractele cu Antena TV
Romexpo se va împrumuta de la Libra Bank cu 55 de milioane de lei (peste 12 milioane de euro) pentru finalizarea a două noi pavilioane expoziționale, urmând să garanteze creditul cu ipotecă imobiliară atât asupra viitoarei construcții, dar și asupra celor 21 de pavilioane deja existente. citeste stirea »
ING Bank România reduce la 15% avansul la creditele ipotecare din 21 ianuarie
ING Bank România, sucursala locală a grupului financiar olandez ING, va reduce începând din 21 ianuarie nivelul avansului minim solicitat pentru credite ipotecare de la 25% la 15%, a anunțat marți banca. citeste stirea »
Garanti Bank va intermedia plata online a facturilor Electrica Furnizare și va încasa 1,8 mil. lei în următorii 4 ani
Garanti Bank a câștigat licitația pentru efectuarea tranzacțiilor de plată online a facturilor de către clienții Electrica Furnizare și va încasa 1,8 milioane de lei, fără TVA, în următorii 4 ani. citeste stirea »
EXCLUSIV Cel mai mare vânzător de RCA al momentului, tot mai aproape de o preluare. Nemții de la BLH au făcut o ofertă concretă
Fondul german de investiții Berlin London Beteiligungs AG (BLH), despre care Profit.ro a scris în premieră că intenționează să preia City Insurance, a trimis către ASF schema concretă prin care dorește preluarea asigurătorului și, în același timp, a făcut și o ofertă financiară actualului acționar majoritar, Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase. citeste stirea »